Partners

Här samlar Riksföreningen Gästhamnar i Sverige sina officiella partners

BEAS A/S har mer än 40 års erfarenhet av att utveckla, tillverka och leverera betalningssystem för mynt, polletter och kreditkort, växlingsautomater, system för tillträdeskontroll och laddning av kontantkort, samt försörjningspelare för el och vatten. Vi levererar våra lösningar till verksamheter som vill optimera förbrukningen av interna resurser och samtidigt öka servicen till sina kunder. Vi samarbetar med camping- och ställplatser, småbåtshamnar/marinor, industrihamnar, solarier, tvättinrättningar, turistattraktioner, flygplatser m.fl.
BEAS A/S har mycket god ekonomi och har sedan många år tilldelats högsta kreditvärdighet AAA av Bisnode. Vi har således den nödvändiga styrkan för att betjäna våra kunder och samtidigt fortsätta utvecklingen av nya produkter och lösningar..

 

Medlemserbjudande

Medlemmar i RGS får 10-15 % rabatt, beroende på produkt, vid beställning 2020

 

Kontakt

Mail: cbl@beas.dk

Tel: +46(0)70-587 24 42 

Hemsida: www.beas.dk


Tallykey a/s har i över 25 år utvecklat och producerat Elstolpar och Access- och Betallösningar för den marina marknaden, både internationellt och nationellt. Vårt kundsegment är både små och stora anläggningar där vi alltid försöker hitta den bästa lösningen för den enskilda kunden.

I vår produktportfölj finner ni elstolparna T4 och T6 som kan hantera de flesta krav och önskemål av elkraft och smarta funktioner för att erbjuda era gäster fin service. Vidare finner ni Tallyweb som är en betallösning via mobil, platta eller PC samt kortläsare som gör det möjligt att erbjuda självbetjäning av att betala olika hamnavgifter och få tillträden till olika faciliteter. Det finns även en fysisk betalautomat med biljettutskrift inom Tallyweb.

 

Medlemserbjudande

Ni som är RGS-medlem får 10% rabatt vid beställning av våra marinstolpar T4 och T6, med eller utan Tallyweb, under hela 2020.
 

Kontakt

Mail: mikael.kristiansson@tallykey.se

Tel: +46(0)70-228 40 45

Hemsida: https://www.tallykey.dk/marina/?lang=sv

Dockspot är Nordeuropas ledande bokningstjänst för gästhamnar. Dockspot vill göra gästhamnarna tillgängliga för alla som önskar en stressfri och högkvalitativ semesterupplevelse.

Kontakt

Mail: anton@dockspot.com

Tel: +46(0)70-2311146

Hemsida: www.dockspot.com

Den moderna betallösningen för gästhamnar
Bättre service. Ökad omsättning. Inga fler kontanter.

Kontakt

Mail: gabriella@gomarina.se

Tel: +46(0)732-900255

Hemsida: www.gomarina.com

På Fristad Plast AB har vi producerat livbojar åt Trygg-Hansa sedan 1976. Under hösten 2012 lanserade vi vårt eget varumärke Rescue Life 247! Detta innebar ett för marknaden helt nytt sortiment av livräddningsprodukter, produkter med unika egenskaper framtagna med fokus på funktion och kvalitet. Vi erbjuder flera olika modeller av livräddningsposter för livräddning från brygga/kaj samt ett stort urval av fasta livräddningsstegar. Utöver vårt produktsortiment kan vi
hjälpa till med rådgivning, montering och utbildning i handhavande av våra produkter. Ni finner ytterligare information på vår hemsida www.rescuelife247.se .

 

Medlemserbjudande

Samtliga av RGS medlemshamnar erhåller en rabatt om 5% på våra ordinarie priser samt
möjlighet till kostnadsfri rådgivning gällande säkerheten i den egna hamnen.

 

Kontakt

Mail: lars.johnson@fristadplast.se

Tel: +46(0)708-231676

Hemsida: www.rescuelife247.se

Vi utvecklar, tillverkar, levererar och installerar livräddningsutrustning med högsta funktionalitet och kvalitet till kunder i Norden och övriga världen sedan 1972. Bland våra produkter finns livräddningsstationer och -poster, livflottar, fasta lejdare, portabla stegar, livbojar, livräddnings- och båtshakar, skyltar, reflexer, reservdelar mm. Vi erbjuder även inspektion/risksyn, egenkontroll, service och utbildning inom vattensäkerhet. Våra produkter uppfyller kraven i Lagen om skydd mot olyckor, Statens Räddningsverks råd om livräddningsutrustning, Arbetsmiljöverkets föreskrifter om hamnarbete, MSB’s riktlinjer och rekommendationer, RGS råd till gäst- och klubbhamnar samt SLS råd om säkerhet vid vatten.
 

Kontakt

Mail: niklas@shoresafety.se

Tel: +46 (0) 709 49 27 49

Hemsida: www.shoresafety.se

Högsta kvalitet och hög säkerhet är viktigt inom all lyftverksamhet och självklart både för oss och våra leverantörer.

Vi erbjuder idag ett brett produktprogram, med bland annat telfrar från Europas största tillverkare, Liftket och lyftmagneter från FX-Lift av mycket hög kvalité. 

Kontakt

Mail: per-ake@interliftr.se

Tel: +46(0)10 - 188 22 01

Hemsida: www.interlift.se

CC Marinutveckling – En rikstäckande leverantör av marina produkter till båtklubbar, företag, kommuner och privata marinor. Produkter från kända leverantörer samt vår eget utvecklade sugtömningsstation CC PUMP. Vi levererar även till länder utanför Sverige.
Hittar ni inte det ni söker på vår hemsida hjälper vi gärna till att söka reda på det åt er.

Medlemserbjudande

RGS medlemmar erhåller 5-15 % rabatt, beroende på produkt.

 

Kontakt

Mail: claes@ccmarinutveckling.se

Tel: +46 708-105210

Hemsida: www.ccmarinutveckling.se

Välkommen till oss på We Trade Marine - Vi hjälper dig när det är dags att lägga till!

I över 13 år har vi tillverkat och levererat Y-bommar och tillbehör till båtklubbar, marinor, kommuner och privatpersoner runt om i hela landet.

 

När vi utvecklar våra produkter, utgår vi alltid från högsta kvalitet och funktionalitet – det gör att vi alltid ligger i framkant med våra produkter.

 

Kontakta oss gärna för att hitta en förtöjningslösning som passar just er hamn.

Medlemserbjudande

RGS medlemmar erhåller 10 % rabatt på hela sortimentet. Vid större förfrågningar lämnar vi alltid fördelaktig offert.

 

Kontakt

Mail: info@wetrade.se

Tel: +46 (0)155-360 70

Hemsida: www.wetrade.se

Vi älskar båtar, hav, segling, sol, vattensport och paddling. Kort sagt, vi älskar allt som har med vatten att göra.

Därför har vi vigt våra liv åt att göra vattenlivet säkrare och därmed ännu roligare och skönare.

Vi är ett svenskt företag som tillverkat flytvästar sedan 1977. I över 40 år har vi levt enligt filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalitet och funktion och denna filosofi har gjort oss till Europas största i vår bransch, med återförsäljare i ett 50-tal länder.

Som marknadsledare är vi den som ska leda utvecklingen. Det gör vi. Funktions- och designmässigt slår ingen oss på fingrarna.

Medlemserbjudande

Tillsammans med RGS erbjuder Baltic alla föreningens medlemmar en gratis flytväst under 2020. Ytterligare flytvästar kan köpas till reducerat pris.

 

Kontakt

Mail: Johan.Lovqvist@baltic.se

Tel: +46 (0)506-369 90

Hemsida: www.baltic.se

Sluta bottenmåla, använd Cover skrovskyddsduk.
Med Cleanboat skrovskyddsduk skyddar du din båt mot beväxning utan att skada vår marina miljö.

Medlemserbjudande

 

Kontakt

Mail: peter@cleanboat.se

Tel: +46 (0)730-336054

Hemsida: www.cleanboat.se

Riksföreningen Gästhamnar Sverige

Talattagatan 22

426 76 Västra Frölunda

E-post: info@gasthamnarsverige.se

Tel: 0763-901496 

© Riksföreningen Gästhamnar Sverige  2019