top of page

KOMPETENS

RGS vill hjälpa och stödja våra medlemmar att kompetensutveckla sig själva och sin verksamhet. Vi tror starkt på att lärande och kompetensutveckling är en nyckel till god framgång. Nedan kan du läsa mer om hur vi arbetar för att bidra till din och din hamns utveckling och hur du kan dra nytta av de resurser och möjligheter vi erbjuder. Ta steget mot en framtid fylld av lärande och utveckling med vår förening!

Kunskapsbank

 

Ta del av RGS kunskapsbank och information och dokument som endast är tillgängliga för våra medlemmar. I vår kunskapsbank hittar du användbar och praktisk information som stöd till din verksamhet och drift. Oavsett om det är riktlinjer, dokumentation eller tips och tricks, finns vår kunskapsbank där för att underlätta din vardag. Logga in för att undersöka resurserna och dra nytta av den samlade kunskapen för att göra din verksamhet ännu mer framgångsrik och effektiv. Klicka nedan för att logga in!

Utbildning

 

Vi strävar efter att skapa en gemenskap av kunskap och säkerhet. Vi är glada att kunna erbjuda olika utbildningar ihop med samarbetspartners som omfattar både säker och trygg hamndrift samt värdskap. Genom dessa utbildningar får våra medlemmar möjlighet att förbättra sina färdigheter och öka sin kompetens inom områden som är avgörande för vår gemensamma framgång. Ta del av våra utbildningar för att stärka din förmåga att skapa en säker miljö och en välkomnande atmosfär. Vi är här för att stödja din fortsatta utveckling och framgång!

Webbinarium

 

Häng med på våra webbinarier och ta del av relevant information, inspirerande gäster och spännande ämnen! RGS erbjuder engagerande webbinarier som ger medlemmarna insikter om den senaste utvecklingen inom branschen. Oavsett om det är genom intressanta diskussioner, expertutlåtanden eller inspirerande berättelser, strävar vi efter att skapa en plattform där medlemmar kan fördjupa sina kunskaper och nätverka med likasinnade. Missa inte chansen att delta i våra spännande webbinarier och vara en del av en gemenskap som delar och växer tillsammans!

Partners

 

RGS leverantörsnätverk finns här för dig som medlem. Här hittar du några av branschens vassaste leverantörer som kan ge dig den rådgivning och hjälp som behövs för drift av er hamn. Nedan hittar ni även fina erbjudanden från varje parter. Ta vara på chansen att prata med proffsen!

bottom of page