top of page

MARKNADSFÖRING

Vi marknadsför dig och din Gästhamn!

Båtlivet i Sverige lockar miljontals människor varje år. Intresset för båtliv, hav, sjöar och natur utvecklas hela tiden. Sverige som resmål blir allt mer populärt och vi ser ett stort ökat intresse från våra grannländer och konkurrensen om semesterfiraren blir allt hårdare.

Att synas i rätt kanaler och till rätt målgrupp kan verka svårt och ibland som att bege sig ut på öppet hav utan minsta aning vart man ska styra. RGS bas i marknadsföring är Gästhamnsguiden. Här syns du som medlem med din gästhamn i din region och har också möjligheten att marknadsföra dig mer i alla tre medier den tryckta guiden, på webben och i vår nya app. 

Gästhamnsguiden

Samlade-enheter.jpg

Maximera synligheten för din gästhamn och locka fler båtägare med Gästhamnsguiden – den ultimata plattformen för att sätta din destination på kartan för oförglömliga båtsemestrar!

Gästhamnsguiden finns som tryckt guide och släpps en gång per år. Här har du som gästhamn en gyllene möjlighet att marknadsföra dig mot tiotusentals svenska och utländska gäster. Guiden trycks i 33 000 exemplar och är den givna guiden vid planerande av semestern till sjöss.

 

När allt fler resenärer planerar sin semester online, är en stark digital närvaro avgörande. Gästhamnsguiden.se ger dig möjligheten att synas på en plattform dedikerad åt båtsemestrar, och därmed nå en bred och engagerad målgrupp. 

Med Gästhamnsguidens mobilapp blir din gästhamn tillgänglig i fickan på varje båtägare. Låt dem upptäcka din hamn när de planerar sina resor, vilket gör det enklare för dem att välja just din destination.

Projekt

Skärmklipp.JPG
Boot2023 monter.jpg

Trenden är tydlig, vi får fler och fler utländska besökare i våra svenska vatten! Att se en tysk, norsk, dansk eller finländsk flagga hör inte till ovanligheterna, och vi har plats för fler utländska gäster. RGS satsar därför inför nästkommande säsong med att starta upp en ny marknadsföringskanal för er som medlem. Denna marknadsföringskanal kallar vi kort och gott för, Projekt.

Här kan du som medlem medverka själv eller ihop med ditt nätverk och marknadsföra just dig eller er region. Paketen är specialanpassade för respektive marknad och sätter fokus på den utländska gästen. 

Projekt Tyskland

Boot Düsseldorf är världens största inomhus-båtmässa och lockar flera hundratusen båtlivsintresserade gäster varje år. 

Var en del av Destination Sverige och RGS erbjudande på plats i Düsseldorf och syns genom att boka en plats i vår monter. Att vara en del av Destination Sverige och RGS ger en ökad synlighet och gör det effektivare och lättare för er att komma i kontakt med den tyska båtgästen.  

Är du intresserad? Hör av dig till oss så berättar vi mer!
Info@gasthamnarsverige.se 

Projekt X

Är du som medlem intresserad av att synas på en annan marknad än Tyskland? Hör då av dig till oss så ser vi till att undersöka möjligheten att starta ett projekt på den marknad du är intresserad av

Kontakt

Erik Martinsson

erik.martinsson@gasthamnarsverige.se

bottom of page